Contact
Foto's
Educatie
Doelgroep
Vertellingen
Over Kadapalabra
Straattheater
Programma's
Downloads
Homepage

Eenmalige projecten

Naast de basisprogramma's werd er ook aan een aantal eenmalige projecten meegewerkt in het verleden:

In 2005

Granaatappelpap, deze eigen interpretatie van een van de verhalen van 1001 nacht werd door Jan verteld op Circo Paradiso in Heusden-Zolder. Het hele project stond onder leiding van Joe Baele.

Het ware verhaal van Assepoester, een kindervertelling samen met 4 andere vertellers van het ILF Lachfestival in het kasteel van Ter Dolen te Houthalen-Helchteren.

In 2006

Kikkerkussen en prinsenbillen, een kindervertelling samen met 4 andere vertellers van het ILF Lachfestival in het domein Kelchterhoef te Houthalen-Helchteren.

Wie het schoentje past… werd in samenwerking met Zomer Op Straat als wandelact uitgewerkt.

Expertgroep Wereldburgerschap, een initiatief van Kleur Bekennen om na te gaan hoe scholen meer en beter kunnen werken rond wereldburgerschap. Van juni 2006 tot augustus 2007 werd met een groep specialisten bekeken hoe men scholen op het niveau van de school, de leerkracht en de leerling kan ondersteunen om meer te werken rond wereldburgerschap.

In 2007

Expertgroep Wereldburgerschap (vervolg)

Een wereldreiziger vertelt op Pennenzakrock i.s.m. Groep Arthur. Gebaseerd op de verhalen van het programma verteltheater De wereldreiziger werden korte verhalen verteld in een Marrokaanse tent.

Thom Yan Kun, Op vraag van de organisatoren van het Wereldfeest in Bokrijk werd  een act uitgewerkt  met een verteller en een boomklimmer-acrobaat. Deze act over hun project om met 2 boterhammen de honger uit de wereld te helpen werd overgoten met een sausje van boomklimmen, acrobatie, jongleren, poppenspel en clownerie en afgewerkt met groffe gepeperde opmerkingen, licht choquerende arrogantie en ontroerende vertedering.
Later

Logo Kadapalabra