Contact
Foto's
Educatie
Doelgroep
Vertellingen
Over Kadapalabra
Straattheater
Programma's
Downloads
Juan da Palmera

Juan da Palmera

Deze enthousiaste half Belg/half Mexicaan is op zoek naar een ideale plaats om zijn jonge palmboom te planten Hij heeft grootse plannen, hij wil immers de Vlaamse bossen vervangen door palmbomen want met de opwarming van de aarde gaan die hier perfect kunnen groeien. Bovendien zijn palmbomen veel interessanter want je hebt dan olie die bruikbaar is als biobrandstof én het hout kan je ook nog in een warmtekrachtcentrale gebruiken. Kortom het wordt de succesformule voor de hoger gelegen plaatsen in Vlaanderen (de lager gelegen plaatsen lopen toch onder water…) en hij gaat daar veel geld mee verdienen door het hier te introduceren.

Prijs

Offerte op aanvraag

Inhoud

Tijdens de voorstelling komen de volgende onderwerpen, correct maar met een knipoog, aan bod :

Een voorstelling op 2 manieren:

Als ludieke vertelwandeling, gaat Juan letterlijk samen met de deelnemers op zoek naar een plaats om zijn palmboomexperiment te starten. Onderweg legt hij zijn plannen uit aan de deelnemers van deze vertelwandeling. Deze wandeling duurt ongeveer 45 minuten (uiteraard afhankelijk van de te volgen route…)

Juan kan zijn verhaal ook in zaal brengen. Deze voorstelling duurt maximaal 25 minuten, maar ook kortere versie of een reeks korte tussenkomsten zijn mogelijk.

 

 

 

Logo Kadapalabra