Contact
Foto's
Educatie
Doelgroep
Vertellingen
Over Kadapalabra
Straattheater
Programma's
Downloads
Homepage

Het begon allemaal als een sprookje…

Een tijdloze reizigerverteller vindt in een vreemd bos een kaart met daarop een sprookjeskasteel. Hij gaat op pad en ontmoet een draak. Die heeft zo zijn eigen kijk op sprookjes en is kwaad omdat hij nergens vermeld staat in de sprookjesboeken. Hij heeft nochtans een grote rol gespeeld in veel sprookjes. Zal de verteller de draak kunnen bedaren? Daarna komt de verteller een wolf tegen. Hij vreest voor zijn leven, maar de wolf heeft blijkbaar geen honger. Geboeid luistert de verteller naar de wolvenversie van de sprookjesfeiten.
Cartoon Drakendaden en Wolvenogen

Het gaat over…

Het gaat over sprookjes natuurlijk! Hans en Grietje, Sneeuwwitje, Klein Duimpje, Repelsteeltje, Roodkapje, de wolf en de drie biggetjes en de 7 geitjes: ze komen allemaal aan bod.

Het is bedoeld voor…

“Drakendaden en wolvenogen” is bedoeld voor alle leeftijden. Voor kinderen vanaf 8 jaar zijn de sprookjes herkenbaar. De jongste kinderen (< 8 jaar) zullen vooral de opgeroepen sfeer tijdens de vertelwandeling kunnen appreciëren. Hoe ouder de toehoorders, hoe beter ze de verborgen knipogen zullen begrijpen.

Bekijk het filmpje.

Een verhaal op 3 manieren…

Logo Kadapalabra