Contact
Foto's
Educatie
Doelgroep
Vertellingen
Over Kadapalabra
Straattheater
Programma's
Downloads
Homepage

Als vertelboswandeling voor een kind- of gezinspubliek

Een reizigerverteller aan het woord.
Het verhaal komt natuurlijk helemaal tot zijn recht wanneer je tijdens een boswandeling “onverwacht” een vreemde reizigerverteller ontmoet die over zijn ervaringen begint te vertellen. Tijdens een wandeling van ongeveer 2 uur (3 km) houdt de reizigerverteller 5 keer halt om een deel van zijn verhaal te vertellen. Het laatste deel duurt het langst (20 minuten). Het geheel duurt ongeveer een uur. Uiteraard zal hij tijdens het stappen ook nog uitweiden als nieuwsgierige toehoorders dat zouden verlangen.

Praktisch

Wil je die reizigerverteller graag eens in het bos ontmoeten met een groep van maximaal 30 deelnemers? Volg dan de richtlijnen hierlangs:

 1. Kies een bos ..
 2. Is er een uitgestippelde, aangeduide wandeling?
  1. Ja,
   perfect, geef dan gewoon het volgende door: naam van het bos, vertrekplaats, naam van de route.
  2. Nee,
   geen probleem, geef de naam van het bos en de vertrekplaats door en spreek af of je zelf of de verteller voor een route zorgt.
 3. Maak goede afspraken over plaats en uur van de “ontmoeting in het bos” en geef één (liever twee) GSM-nummers door voor een laatste check-up.
 4. Voorzie een “te-slecht-weer-alternatief” indien mogelijk. Een schuilhut in het bos is ideaal, maar je kan de reiziger ook gewoon meenemen naar een zaaltje in de buurt of, afhankelijk van het aantal deelnemers, gewoon bij je thuis.

Prijs

Offerte op aanvraag.

 

Logo Kadapalabra