Contact
Foto's
Educatie
Doelgroep
Vertellingen
Over Kadapalabra
Straattheater
Programma's
Downloads
Homepage

Een lichtjes arrogante prins is zijn geliefde kwijt geraakt op het grote bal. Hij heeft enkel haar schoentje terug gevonden op de trappen van het paleis. Nu reist hij wanhopig de wereld rond op zoek naar zijn prinses. De ultieme test is natuurlijk het passen van het schoentje… maar of het zover komt? Zal de prins zijn geliefde terugvinden?

Tijdens deze wandelact glijden prinselijke ogen af naar vrouwenvoeten, wordt hulp gevraagd aan kinderen, moeders, grootmoeders, buurvrouwen en alle bijhorende mannen. Maar plots gebeurt er iets …

 

Praktisch

"Wie het schoentje past” is een wandelact. Het nietsvermoedende publiek zit op een terras, loopt rond of staat te wachten. Het is een aaneenschakeling van korte contacten met het publiek. Hoe meer publiek, hoe langer de voorstelling duurt.(van 20 minuten tot 1u30 minuten). Omdat de act staat of valt met de contacten met het publiek zijn er minstens 100 mensen (verspreid over voldoende ruimte) nodig. Op plaatsen waar de mensen schouder aan schouder staan is het onmogelijk om de act op te voeren.

Bij de minste neerslag of bij felle wind is de act niet mogelijk. Er is echter wel een alternatief binnen hetzelfde concept ,wanneer de opdrachtgever kan zorgen voor 1 m² overdekte ruimte. Uiteraard wordt het dan een plaatsgebonden act.

Prijs: Offerte op aanvraag

Logo Kadapalabra